Bedrijfspand taxeren

Waarom een bedrijfspand laten taxeren?

Als u een bedrijfspand wilt laten taxeren, laat u dat doen door een erkend Bedrijfs Onroerend Goed taxateur. De taxatie kan gedaan worden voor kleinschalige objecten zoals winkels, bedrijfunits en kantoorruimten tot grootschalige objecten. Om verschillende redenen kan het van belang zijn om de exacte waarde van bedrijfsmatig onroerend goed vast te stellen. Hierbij valt te denken aan:

  • Financieringen
  • Aankoopbeslissingen
  • Verkoopbeslissingen
  • Minnelijke waarderingen
  • Balanswaardebepaling
  • Huurprijsadvies
  • Vaststellings overeenkomst
 

Vul uw gegevens in

Vergelijk tarieven
 
 
 
 

Certificering

De aangesloten taxateurs zijn allemaal gecertificeerde Bedrijfs Onroerend Goed taxateurs door SCVM of VastgoedCert. Daarnaast zijn ze aangesloten bij een van de branche organisaties zoals NVM, VBO en VastgoedPRO.

Laat uw bedrijfspand taxeren voordat de taxatiewaarde die vermeld is bij bijvoorbeeld de verzekeringsmaatschappij niet meer actueel is. Als deze sterk verschilt van de feitelijke waarde, kan de vergoeding bij schade door bijvoorbeeld diefstal, brand of water wel eens behoorlijk tegenvallen, met het risico op grote financiële verliezen of zelfs faillissement.

De wetgeving voor de financiële rapportage is voor beursgenoteerde bedrijven reeds aangescherpt. Het zal niet lang meer duren voor dat dit ook voor het MKB gaat gebeuren en de actuele marktwaarde van uw vastgoed periodiek vastgelegd moet worden.

Het aanvragen van een taxatie aanvraag voor uw huidige of nieuwe bedrijfspand kunt u doen aan de hand van het opgeven van de WOZ-waarde en postcode van het bedrijfspand.

 
Vul uw gegevens in
Vul uw gegevens in Vul de WOZ-waarde en postcode in.
Vergelijk tarieven
Vergelijk tarieven Vergelijk de taxatie tarieven.
Vraag een taxatie aan
Vraag een taxatie aan Vraag vrijblijvend een taxatie aan.
 
 

Recente aanvragen

Er is zojuist een aanvraag gedaan in Rotterdam door Dhr. L.P. Pique
Er is zojuist een aanvraag gedaan in Rotterdam door Mvr. L.P. Pique
Er is zojuist een aanvraag gedaan in Den Haag door Dhr. M.A. van der bilt
Er is zojuist een aanvraag gedaan in Amsterdam door Dhr. w w de jong