Bedrijfstaxatie

Wat is een bedrijfstaxatie?

Een bedrijfstaxatie is een objectief en gefundeerde taxatie voor een bedrijfspand, dat altijd uitgevoerd wordt door een erkend Bedrijfs Onroerend Goed taxateur. Bij de bedrijfstaxatie let de taxateur op diverse punten zoals de bereikbaarheid, locatie, representatie, uitstraling, opslagmogelijkheden of zelfs vloerdruk. Daarnaast wordt er natuurlijk gekeken naar de courantheid van het pand en de verkoopprijzen van vergelijkbare objecten. Vervolgens wordt er gekeken naar de kadastrale gegevens en relevante bestemmingsplannen.

Voor een bedrijfstaxatie kunt u op onze site bij een Bedrijfs Onroerend Goed taxateur vrijblijvend een aanvraag aanvragen. De taxateur zal dan binnen 24uur contact met u opnemen om de bedrijfstaxatie in te plannen. Er kunnen verschillende redenen zijn voor een bedrijfstaxatie zoals het herwaarderen van uw bedrijfspand of de aankoop / verkoop van het bedrijfspand.

 

Vul uw gegevens in

Vergelijk tarieven
 
 
 
 
Wij zorgen er in ieder geval voor dat u een transparant overzicht heeft van de taxateurs die voor u een bedrijfstaxatie kunnen uitvoeren. Vul hiernaast de WOZ-waarde en postcode in en zie ons aanbod aan taxateurs.
 
Vul uw gegevens in
Vul uw gegevens in Vul de WOZ-waarde en postcode in.
Vergelijk tarieven
Vergelijk tarieven Vergelijk de taxatie tarieven.
Vraag een taxatie aan
Vraag een taxatie aan Vraag vrijblijvend een taxatie aan.
 
 

Recente aanvragen

Er is zojuist een aanvraag gedaan in Rotterdam door Dhr. L.P. Pique
Er is zojuist een aanvraag gedaan in Rotterdam door Mvr. L.P. Pique
Er is zojuist een aanvraag gedaan in Den Haag door Dhr. M.A. van der bilt
Er is zojuist een aanvraag gedaan in Amsterdam door Dhr. w w de jong