Bedrijfs Onroerend Goed (B.O.G.) Taxateur

Wat is een B.O.G. taxateur?

Een Bedrijfs Onroerend Goed taxateur ook wel B.O.G. taxateur genoemd, is een gecertificeerd en onafhankelijk persoon die de waarde van een bedrijfspand kan bepalen aan de hand van diverse aspecten. Het werkgebied waarin de B.O.G. taxateur een bedrijfspand mag en kan taxeren is verspreid over heel Nederland. NUbogtaxatie.nl kijkt naar de regio waarin de taxateur bekent is zodat veelal een regionaal gevestigde Bedrijfs Onroerend Goed taxateur de taxatie uit zal voeren.

Certificering
De Bedrijfs Onroerend Goed taxateurs worden net als woning taxateurs op hun vakbekwaamheid getoetst door DNV of KEMA. Dit zijn in Nederland de enige twee certificerende instellingen. Met een certificaat van DNV kan een taxateur worden ingeschreven in het register van de Stichting Certificering Voor Makelaars en taxateurs (SCVM). Met een certificaat van KEMA kan de taxateur worden ingeschreven in het register van de Stichting Vastgoedcert.

Naast de certificeringen zijn de B.O.G. taxateurs ook aangesloten bij een brancheorganisatie als NVM, VBO en VastgoedPRO. Door deze organisaties geven de taxateurs continu ondersteuning op het gebied van deskundigheidbevordering en kwaliteitsbewaking.

 

Vul uw gegevens in

Vergelijk tarieven
 
 
 
 
Bent u opzoek naar een Bedrijfs Onroerend Goed taxateur, vergelijk dan de verschillende tarieven van de taxateurs en vraag vrijblijvend een offerte aan.
 
Vul uw gegevens in
Vul uw gegevens in Vul de WOZ-waarde en postcode in.
Vergelijk tarieven
Vergelijk tarieven Vergelijk de taxatie tarieven.
Vraag een taxatie aan
Vraag een taxatie aan Vraag vrijblijvend een taxatie aan.
 
 

Recente aanvragen

Er is zojuist een aanvraag gedaan in Rotterdam door Dhr. L.P. Pique
Er is zojuist een aanvraag gedaan in Rotterdam door Mvr. L.P. Pique
Er is zojuist een aanvraag gedaan in Den Haag door Dhr. M.A. van der bilt
Er is zojuist een aanvraag gedaan in Amsterdam door Dhr. w w de jong